Αμύγδαλα Ψημένα


Διατροφική αξία

Τα αμύγδαλα είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, βιταμίνης Ε, φυτικών ινών και πολλών σημαντικών αμινοξέων. Περιέχουν ακόμα χαλκό, βιταμίνες της ομάδας Β, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, σίδηρο και υγιή λιπαρά.

Ρίχνουν τη χοληστερίνη, ρυθμίζουν το διαβήτη, Προστατεύουν την καρδιά, ενισχύουν την εγκεφαλική λειτουργία, βοηθούν στην απώλεια του βάρους, δυναμώνουν τα κόκαλα, διατηρούν λαμπερή την επιδερμίδα, βοηθάει στην υγεία των μαλλιών και προλαμβάνει την γήρανση των ιστών και των κυττάρων.

    • Πρωτείνες
    • Βιταμίνη Ε
    • Φυτικές ίνες
    • Ασβέστιο
    • Φώσφορος
    • Βιταμίνη Β
    • Σίδηρος